Förkoka rödbetsklyftorna så de är al dente och kyl. Du kan även koka rödbetorna direkt i påsen som är värmebehandlingsbar. Alla Aviko rotfruktsprodukter i vac i 2-3 kg storlek är idag packade i Sous vide klar påse. Så här enkelt tillagar du direkt i påsen: Sätt ugnen på 100 % ånga 98°C och förvärm. Lägg en påse i varje gejder eller i hålbleck. Värmebehandla 50-60 min. Tips! Kyl påsarna i kallt vatten och förvara dem sedan i kylen då har du en snabb råvara att tillgå till salladsbordet efter åtgång.
Dressingen
Häll rapsolja, sesamolja, japansk soja, pressad lime, honung, mangopuré, och riven ingefära i en bunke och vispa ihop.
Dressa rödbetsklyftorna med dressingen och vänd ner grovhackad mango och finskuren salladslök och pudra över chilirostade sesamfröna. Låt gärna dra innan servering.